Vanzare spatiu industrial Prahova Valea Doftanei

SPATIU INDUSTRIAL DE VANZARE IN VALEA DOFTANEI, PRAHOVA

Descriere

Spatiu industrial de vanzare in Valea Doftanei, Prahova, situat pe un lot de teren de 1270 mp. Hala are o suprafata totala de 820 mp, distribuita pe parter 690 mp si etaj 130 mp.

Structura

Hala este construita pe o structura metalica cu inchideri perimetrale din panouri sandwich. Structura metalica este realizata din profile, rezistente si durabile. Panourile sandwich sunt izolate cu spuma, oferind o buna izolare termica si fonica.

Utilitati

Hala beneficiaza de utilitati complete, inclusiv:

Facilitati

In interiorul halei sunt amenajate birouri, grupuri sanitare, bucatarie si loc de luat masa. Aceste facilitati asigura confortul si siguranta personalului.

Potențial

Hala poate fi folosita ca spatiu de productie sau depozit. Datorita facilitatilor si amplasamentului, spatiul este ideal pentru o varietate de afaceri.

Locație

Hala este situata in Valea Doftanei, Prahova, o zona in plina dezvoltare economica. Zona este accesibila prin DN1A si este situata in apropierea unor importante drumuri de acces.

Preț

Prețul de vânzare al spatiului este de 290000 de euro.

Detalii suplimentare

Concluzie

Acest spatiu industrial este o oportunitate excelenta pentru o varietate de afaceri. Hala este construita la standarde inalte, este dotata cu utilitati complete si este situata intr-o zona in plina dezvoltare.PRIMUSS IMOBILIARE 0744212102 OFFICE@IMOO.RO