Chitila depozit si birouri de inchiriat 1250 mp

Hala 1250 mp constructie noua situata in zona centura nord Chitila.

Hala beneficiaza de o pozitie extrem de avantajoasa, pe soseaua de centura Chiajna Chitila

DEPOZITUL are suprafata 920 mp, deschidere 17m, inalta de 9m, placat cu pardoseala cuart elicopterizat , incalzit cu aeroterme pe gaz. Este prevazut cu 3 usi de acces marfa cu automatizare si 3 usi pietonale.

In hala exista prize 380 , puncte de apa suplimentare interior /exterior si este iluminata cu lampi pe led de capacitate mare.De asemenea hala este prevazuta cu trape cu deschidere automata cu actionare electrica in caz de incendiu. Hala este construita si avizata conform normelor ISU in vigoare, fiind prevazuta cu hidranti, senzori de incendiu, bazin de apa, grup de pompe si centrala de fum.

ZONA DE BIROURI si SHOWROOM are are o suprafata de 330 mp distribuita egal pe parter si 2 etaje Ca si nivel de dotari birouri mentionam:

-Tamplaria de aluminiu Reynaers

-Aer conditionat centralizat cu unitate casetata in plafon in fiecare birou

-Pardoseala este din microtopping

-Usi albe Pinum

-Obiecte sanitare Romstal, Kolo, rezervoare Geberit

-Iluminare pe panouri led incastrate in plafonul casetat-consum redus

-Plafon casetat de aluminiu

-Scara interioara din aluminiu si sticla

-Prize si intrerupatoare electrice modulare Schneider; prize de TV in fiecare birou; minim 5 prize internet in fiecare birou

Ca si recomandari, aceasta hala este ideala pentru o firma care isi doreste sa aiba birourile si depozitul in acelasi loc pentru o reducere de costuri substantial. Fiind construita cu proiect ISU, iluminat cu led si internetul de mare viteza se poate adapta cu usurinta la o multitudine de activitati.


chitila hala open space
hala constructie noua panouri sandwich

PRIMUSS IMOBILIARE 0744.212.102 OFFICE@IMOO.RO